Szolgáltatások egészségbiztosításhoz

Szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket a kockázat elbírálás, az ellátásszervezés, a kárrendezés, a költségellenőrzés és a káradminisztráció folyamataiban.

Kockázatelbírálás, ellátásszervezés és kárrendezés

A Teladoc számos hazai és nemzetközi biztosítótársaság partnereként részt vesz élet- és egészségbiztosítási szolgáltatások szervezésében és lebonyolításában. Szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket a kockázat elbírálás, az ellátásszervezés, a kárrendezés, a költségellenőrzés és a káradminisztráció folyamataiban. 2008 óta szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások kapcsán teljes körű folyamatszervezést végzünk, melynek kiemelkedő eleme az országos egészségügyi szolgáltatói partnerhálózatunkon keresztül megvalósuló ellátásszervezés.

A Teladoc Hungary Kft. a nemzetközi know-how és minőségi standardok alkalmazásával igyekszik megvalósítani az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálását. A hazai és nemzetközi ügyfélkör dinamikus bővülése és az egyre növekvő esetszám révén nagy tapasztalatra és gyakorlatra tett szert az egészségbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatások lebonyolítása terén.