Rólunk

A világ minden pontján azon dolgozunk, hogy digitális eszközökkel összekössünk a betegeket és az orvosokat, és mindenki számára elérhetővé tegyük a legkorszerűbb orvosi tudást.

A TELADOC egy a New York-i tőzsdén jegyzett amerikai székhelyű nemzetközi egészségügyi szolgáltató, a világ vezető virtuális egészségügyi szolgáltatója.
Évente 50 millió ügyfélnek nyújtunk segítséget a világ 175 országában. Távkonzultációt és nemzetközi orvosi másodvéleményt kínálunk az ügyfeleinknek és a betegek mellett az kórházakat is kiszolgáljuk a legmodernebb telemedicinális eszközökkel.
A Teladoc Hungary Kft. 2006 óta működik Magyarországon. Hozzáférést biztosítunk több ezer hazai orvos szaktudásához. 150 fős csapatunk közel 500.000 hazai ügyfelet szolgál ki. Évente 300.000 telefonhívást fogadunk és 200.000 orvosi vizitet bonyolítunk le.

Toronto, Boston, New York, Dallas, San Mateo, Phoenix, Santiago de Chile, Sao Paolo, London, Brighton, Madrid, Barcelona, Lisbon, Budapest, Paris, Dubai, Shanghai, Kuala Lumpur, Melbourne, Auckland

globe icon

175
országban
szolgáltatunk világszerte.

hungary icon

A Teladoc Hungary Kft. 2006 óta
működik Magyarországon

members icon

150 fős csapatunk közel 500 000
hazai ügyfelet szolgál ki

telephone icon

Évente több mint
300 000 telefonhívás

stack icon

Évente
200 000
orvosi vizitet bonyolítunk le

allday icon

Orvosi ügyfélszolgálat
a nap 24 órájában

A Teladoc Med24 szolgáltatását
Önnek találtuk ki.

Próbálja ki szolgáltatásunkat. Regisztráljon és küldje el kérdését orvosunknak online, aki 24 órán belül válaszol. Ha telefonon vagy videóhívásban szeretne orvosunkkal beszélni, fizessen elő a szolgáltatásunkra és máris hívhat minket. Töltse ki állapotfelmérő kérdőívünket, és személyre szabott életmódi tanácsot adunk Önnek. Személyre szabott szűrővizsgálati sor összeállításához kérje orvosink tanácsát. Partnerklinikáinkon díjkedvezményben részesül!

Kipróbálom Hogyan működik?