Hogyan működik?

Online, telefonon és mobiltelefonos applikáción kérhet orvosi tanácsot.

Három egyszerű lépés

1. Válasszon csomagot!

Mérje fel, hogy szolgáltatásaink közül melyek azok, amelyekre leginkább szüksége van. Sokéves tapasztalatunk alapján gondosan összeállított csomagjaink közül válassza ki azt, amely az igényeinek leginkább megfelelő.

2. Jelentkezzen be az egészségportálra!

Amint létrejön az előfizetése, e-mailen linket küldünk Önnek, ahol megadhatja a belépéshez szükséges jelszavát. A regisztrációt követően az e-mail címe és a jelszava megadásával azonnal beléphet az egészségportálra vagy a mobil applikációba.

3. Lépjen velünk kapcsolatba!

Miután bejelentkezett a portálra vagy az applikációba, éjjel-nappal hívhat minket ha orvossal szeretne konzultálni, feltöltheti a leleteit, és online tanácsot vagy visszahívást kérhet az orvosunktól. A mobil alkalmazásunkból videókonzultációs időpontot is foglalhat. Töltse ki állapotfelmérő kérdőívünket, és személyre szabott életmódi tanácsot adunk Önnek. Személyre szabott szűrővizsgálati sor összeállításához kérje orvosink tanácsát. Az applikációnkon és az egészségportálon keresztül dietetikus és sport szakembereinktől kérhet táplálkozási és életmódi tanácsot. Az egészségportál és az applikáció térképes keresőjében kiválaszthatja azt a magánklinikát, ahol díjkedvezményben részesülhet. Az oldalról le tudja tölteni a kedvezményigazolást, amit a kiválasztott klinikán be kell mutatnia.