Vállalati diagnózis

Pszichológiai tesztek

Work/life balance és stressz tesztek

Diétás és életmód felmérés

Szív-érrendszeri rizikó becslés

Vállalati diagnózis egyéni tesztek alapján

Akcióterv, vállalati egészségfejlesztés

Orvosok, pszichológusok, dietetikusok szakemberek által összeállított tesztjeinkkel anonim módon felmérjük a dolgozók egészségi állapotát, kockázatait, azonosítjuk a kritikus pontokat, és az egyénnek személyekre szabott, a vállalatnak pedig általános képet nyújtunk arról hogy mit kell tenni.

 

Az így megszületett vállalati diagnózis kijelöli az egészfejlesztés területeit, amelyekre célzottan fokuszálhatunk, és amelyek kapcsán a vállalati egészség program megfelelő elemeit összeállíthatjuk. Ennek eredménye, hogy vállalat egyéni sajátságira szabva állítjuk össze a programot, és így  hatékonyan használjuk fel a rendelkezésre álló forrásokat.

 

Működtetünk egészségmegőrző és betegségmenedzsment programokat is, amelyek az egészséges életmódra vágyó vagy betegséggel élő dolgozókat segítik. Ilyenek például a dohányzásról leszoktató vagy testsúly kontroll programok, de akár diabétesz vagy magas vérnyomás miatt kezelt betegeknek is nyújtunk támogató, segítő programokat. Számtalan témában tartunk egészségmegőrző,  testi vagy akár lelki egészséggel kapcsolatos előadásokat, interaktív képzéseket.

  • Felmérjük a dolgozók egészségi állapotát, kockázatait
  • Egyéni és vállalati szintű értékelést készítünk
  • Vállalati diagnózis alapján összeállítjuk a személyre szabott egészségprogramot
  • A vállalat egyéni sajátságaira szabva állítjuk össze a programot, és így hatékonyan használjuk fel a rendelkezésre álló forrásokat
  • Egészségmegőrző és betegségmenedzsment programokat indítunk: dohányzásról leszoktató, testsúly kontroll, diabétesz, magas vérnyomás program
  • Egészségmegőrző, testi vagy akár lelki egészséggel kapcsolatos előadásokat, interaktív képzéseket szervezünk