Üzletágaink

A világ minden pontján azon dolgozunk, hogy digitális eszközökkel összekössünk a betegeket és az orvosokat, és mindenki számára elérhetővé tegyük a legkorszerűbb orvosi tudást.

Vállalati egészség

Innovatív vállalati egészségprogramok világszerte:
vállalati egészségtérkép, egészségfejlesztés, dolgozói asszisztencia

Vállalati partnereink számára összeállítottunk egy komplex megelőző, egészségfejlesztő programot, amely a testi és lelki egészséggel kapcsolatosan teljes körű támogatást és védelmet nyújt a dolgozóknak. Orvosaink és tanácsadóink éjjel-nappal azonnali segítséget nyújtanak bármely egészséggel, betegséggel kapcsolatos kérdésben. Országos partnerhálózatunk révén segítenek gyorsan eljutni a megfelelő szakemberhez, és támogatást nyújtanak a gyógyulás folyamatában, illetve a személyes egészségterv megvalósításában.

Tovább olvasom

Pharma üzletág

Betegtájékoztatás, egészségügyi információs támogatás,
kommunikációs módszerek és csatornák, ellátásszervezés

Szolgáltatásainkkal hozzáadott értéket teremtünk és információt szolgáltatunk a kiváló minőségű terápiák mellé. Megbízóink számára magas minőségű programokat nyújtunk, amelyek a kezelés eredményességének maximalizálása érdekében ellátóhelyekre és egyénre szabott megoldásokkal szolgálnak.

Tovább olvasom

Szolgáltatások egészségbiztosításhoz

Kockázatelbírálás, ellátásszervezés és kárrendezés

A Teladoc számos hazai és nemzetközi biztosítótársaság partnereként részt vesz élet- és egészségbiztosítási szolgáltatások szervezésében és lebonyolításában. Szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket a kockázat elbírálás, az ellátásszervezés, a kárrendezés, a költségellenőrzés és a káradminisztráció folyamataiban.

Tovább olvasom