Szolgáltatásaink

A világ minden pontján azon dolgozunk, hogy digitális eszközökkel összekössük a betegeket és az orvosokat, és mindenki számára elérhetővé tegyük a legkorszerűbb orvosi tudást.

Szolgáltatások

1

7/24 orvosi tanácsadás

Ha orvosi tanácsra van szüksége, éjjel-nappal hívhat minket. Folyamatosan gyakorló orvosok várják a hívását, és választ adnak minden általános orvosi, gyermekgyógyászati vagy akár nőgyógyászati kérdésben.

2

Orvosi videókonzultáció és tanácsadás telefonon és online

Lépjen be az egészségportálunkra vagy töltse le mobiltelefonos applikációnkat, kérjen visszahívást, online tanácsot vagy konzultáljon orvosainkkal videóhíváson keresztül. Töltse fel leleteit, írja le a kérdéseit, és orvosaink minden kérdésére válaszolnak. Ön dönti el, hogy telefonon, videóhívásban vagy e-mailen szeretne kapcsolatba lépni az orvossal.

3

Rizikófelmérés és személyre szabott életmód tanácsadás

Töltse ki egészségfelmérő kérdőívünket. A válaszai alapján kiszámítjuk a szív-érrendszeri betegségek kockázatát, és személyre szabott életmódi tanácsot adunk Önnek. Az elkészült értkelést és javaslatokat megbeszélheti az orvosunkkal.

4

Szűrővizsgálati tanácsadás

Kérje orvosaink tanácsát az Ön életkora, neme és egyéb kockázatai alapján Önnek ajánlott szűrővizsgálatokról! Orvosaink összeállítják az Önnek megfelelő szűrővizsgálati sort, amit az ellátó partnereink díjkedvezménnyel el is végeznek.

5

Betegút menedzsment

Megvizsgáljuk a kórtörténet összefüggéseit, segítünk meghatározni a szükséges vizsgálatot vagy kezelést, és segítünk megtalálni az Önnek megfelelő orvost vagy klinikát.

6

Diétás tanácsadás

Táplálkozási szaktanácsadóink bármilyen egészséges táplálkozással, ételérzékenységgel, diétával kapcsolatos kérdésére válaszolnak online és telefonon.

7

Edzői tanácsadás

Ha sportolni szeretne, akár kezdő, haladó, vagy újrakezdő, sport szakembereink bármilyen mozgással, edzéssel kapcsolatos kérdésére válaszolnak online és telefonon.

8

Nemzetközi második orvosi vélemény

Nemzetközi szakorvos hálózatunkon keresztül hozzáférést biztosítunk a legkorszerűbb orvosi tudáshoz. Súlyos betegség esetén kérjen szakvéleményt a legtapasztaltabb orvosoktól. A szolgáltatás keretében a világ vezető szaktekintélyei, áttekintik a leleteit, és írásos szakvéleményt adnak az állapotról, és meghatározzák, hogy milyen további vizsgálatra vagy kezelésre van szüksége.

Tovább olvasom
9

Szolgáltatói kedvezmény program

Számos, az országos partnerhálózatunkhoz csatlakozott klinika kínál díjkedvezményt az ügyfeleinknek. Az egészségportálról vagy mobil applikációból letöltheti a kedvezményigazolást, amelyet a választott klinikán bemutatva díjkedvezményben részesül.

10

Pszichológiai tanácsadás

Akár munkahelyi, akár magánéleti krízis kapcsán van szüksége pszichológiai támogatásra, konzultáljon pszichológusainkkal online vagy telefonon.

11

Ellátásszervezés

Több száz partnerklinikából álló országos szolgáltatói hálózatunk révén megszervezünk minden képalkotó vagy laboratóriumi vizsgálatot, orvosi ellátást, egy vagy több napos kórházi kezelést és műtétet.

Próbálja ki a Med24-et!

Regisztráljon és küldje el kérdését orvosunknak online, aki 24 órán belül válaszol. Ha telefonon szeretne orvosunkkal beszélni, érvényes előfizetéssel bármikor hívhat minket. Videókonzultációhoz az applikációban előre egyeztetett időpontban orvosunk keresi Önt.