MIÉRT A TELADOC?

A válasz egyszerű: az orvosi másodvélemények terén világvezetők vagyunk. Majdnem 15 éve segítjük pácienseinket a döntéshozatalban. Első számú prioritásunk a megbízhatóság és a minőség. A világ több mint 120 országából kértek már tőlünk segítséget. Több mint 300 esetfelelős orvosunk 20 különböző nyelven segíti a pácienseinket .

MIBEN KÜLÖNBÖZÜNK?

Orvosainkra mindig számíthat

Esete első napjától az utolsóig élvezheti esetfelelős orvosa támogatását, aki lépésről-lépésre, minden felmerülő kérdést tisztázva végigkíséri a folyamat során.

Teljes körű támogatás

Minden részletre odafigyelünk. Orvosaival is együttműködve összegyűjtjük minden releváns orvosi leletét, lehetővé téve, hogy Ön csak arra koncentráljon, ami igazán számít.

Megtaláljuk az esetének megfelelő nemzetközi szakértőt

Minden páciens problémája egyedi. Pontos diagnózisától és állapotától függően keressük meg orvosaink között a legsikeresebbet, legtapasztaltabbat, és az Ön esetében legkompetensebbet – az egész világon.

A legfontosabb információkat szolgáltatjuk ügyfeleinknek

Szakértőink az esetek 21 százalékában módosítják, illetve kiegészítik a pácienseink kezelési tervét, további 7 százalékukban pedig az eredeti diagnózist is gyökeresen megváltoztatják. A világ vezető orvosainak szakvéleménye garantálja a nyugodt döntést, ami a gyógyuláshoz szükséges.

NEM CSAK EGY MÁSODVÉLEMÉNY

Abban támogatjuk, ami a legfontosabb. Segítünk megérteni az állapotát, és meghozni a megfelelő döntést a legnehezebb helyzetekben.

 

A folyamat során a kapcsolattartó orvosaink rendelkezésére állnak, folyamatos párbeszédet folytatva Önnel az esetéről és egészségi állapotáról. Magasan képzett orvosként mind az idővel, mind pedig a szakértelemmel rendelkeznek, hogy támogatóként és tanácsadóként álljanak Ön mellett.

 

Az elkészült orvosi szakvélemény tartalmazza összefoglalt kórtörténetét, szakértőink írásbeli ajánlásait és szakmai önéletrajzait, továbbá a kérdéseire adott válaszaikat.