Nemzetközi második orvosi vélemény

A Második Orvosi Vélemény az Ön betegségének kezelésére specializálódott orvosok szaktudásához biztosít hozzáférést, akik személyre szabott véleményt és kezelési javaslatot adnak az elsődleges diagnózisa és kezelési terve alapján.

Case Manager (Esetfelelős) orvosaink Korlátlan szakértői bázis Miért a Teladoc?

A Második Orvosi Vélemény keretében a leletei alapján a világ vezető szakorvosai vizsgálják felül az Ön állapotát, és segítsenek meghozni az egészségével kapcsolatos legjobb döntést. Hazai és nemzetközi szakemberekkel dolgozva részletes szakvéleményt állítunk össze a betegségéről és az ajánlott kezelési módokról. A kapcsolattartást az Ön számára kijelölt esetfelelős orvos magyar nyelven biztosítja. Az esetfelelős - aki tehát maga is szakképzett orvos – a kórtörténetét és a kezelés minden szempontját figyelembe tanácsot ad Önnek, és segít az elkészült szakvélemény értelmezésében és felhasználásában. A szakvélemény az Ön leletei, és az esetfelelős orvos által összegyűjtött orvosi infomáció alapján készül el. Anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát, megtudhatja, mit gondolnak állapotáról a világ vezető szakértői. Mindez lehetővé teszi, hogy megalapozott döntést hozzon a következő lépésről.

Hogyan zajlik a folyamat?

1

Személyes asszisztencia

Kijelölünk egy esetfelelős orvost, aki a teljes folyamaton végigkalauzolja Önt az elsőtől az utolsó lépésig.

2

Orvosi dokumentációk

Összegyűjtjük az Ön teljes orvosi dokumentációját, és az alapján angol nyelvű összefoglalót készítünk a betegségéről!

3

Kiválasztjuk a megfelelő szakértőket

A Teladoc klinikai tanácsa megvizsgálja az Ön esetét, és ennek alapján kiválasztja az Ön esetének megfelelő szakértőket.

4

Véleményezés

Néhány héten vagy napon belül megkapja a szakértők által összeállított szakvéleményt, benne a rendelkezésre álló alternatív kezelések leírásával, és a kérdéseire adott válaszokkal.

Case manager (Esetfelelős) orvosaink

Az oldal tetejére

A Második Orvosi Véleményt igénybe vevő ügyfeleink részére esetfelelős orvost jelölünk ki, aki maga is több éves klinikai tapasztalattal rendelkezik, így értékes segítséget képes nyújtani pácienseinknek a véleményezés teljes időtartama alatt.

A hozzáértés és a gördülékeny kommunikáció garantált. Esetmenedzsereinek több mint 20 nyelven beszélnek, és széles körű ismerettel rendelkeznek mind az orvostudomány, mind pedig az egészségügyi rendszerek terén, orvosként pedig mindannyian különböző szakterületeken praktizálnak is.

Az esetfelelős az Ön személyes tanácsadója: segít megérteni, mi történik a kezelés alatt, és nyomon követi az esetét. Amellett, hogy támogatást nyújt, a személyi ügyintéző kapocsként szolgál Ön és szakembereink között. A folyamat során lépésről-lépésre kíséri Önt, gondoskodva róla, hogy hasznos és érthető tájékoztatást kapjon esetéről.

“Mivel elég időt szánok a betegeimre, hamar megértik, hogy komolyan veszem őket, és elfogulatlanul foglalkozom az esetükkel, így megbíznak bennem. Sok beteg nincs tisztában az állapotával, és nem érti, mi miért történik. Számukra felbecsülhetetlen érték a tőlük kapott figyelem és támogatás .” Dr. Barbara Walsh, FAAPP pediatrics, Pediatric Emergency Medicine Boston Children’s Hospital University of Massachusetts Medical School

Hogyan választjuk ki szakértőinket?

Az oldal tetejére

A döntés rendkívül fontos, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá: minden egyes esetben egy több orvosból álló klinikai bizottság dönti el, szakértőink közül ki a legkompetensebb az Ön problémájában.
Az Ön orvosait kivétel nélkül a betegségének világszerte elismert szaktekintélyei közül válogatjuk. Noha rengeteg szakképzett specialista létezik, mi arra összpontosítunk, hogy megtaláljuk az élvonalban dolgozókat – azokat, akik lépést tartanak a legújabb kutatásokkal és klinikai tapasztalatokkal. Szakértőink gyakran töltenek be vezető pozíciót tudományos intézetekben, jelentős orvosi központokban, tudományos társaságokban és szakmai folyóiratok élén.

A legfontosabb azonban betegség-specifikus szakértelmük és a sikeres kezelések terén felmutatott eredményeik, ezek alapján hozzuk meg ugyanis a végső döntést.

Néhány szakértőnk

Dr. Franco M. Muggia

“12 éve vagyok a Teladoc szakértője. A második vélemény egyedülálló lehetőséget kínál onkológiai betegségben szenvedő pácienseim számára, akiket joggal aggaszt a diagnózisuk, illetve a kezelés, amit kapnak.”

Dr. Franco M. Muggia Professor of Medicine (Oncology), Breast Cancer Program, Gynecologic Cancer, Division of Hematology/Medical Oncology, Perlmutter Cancer Institute at Langone Medical Center and NYU School of Medicine New York, NY, USA

“Ha aggályai vannak a diagnózis, a prognózis, illetve a rendelkezésre álló kezelési lehetőségek miatt, akkor itt az idő, hogy segítséget kérjen. A második orvosi vélemény fékeket és ellensúlyokat biztosít az orvosi döntésekben, amik a gyógyulását befolyásolják.”

Dr. Theodore I. Steinman Clinical Professor of Medicine, Harvard Medical School Senior Physician, Beth Israel Deaconess Medical Center and Brigham & Women’s Hospital Boston, MA
Dr. Theodore I. Steinman
Dr. Janice F. Wiesman

“A neurológia területe állandó változásban van. A Teladoc olyan szakemberek tudásához biztosít hozzáférést, akiknek elegendő idejük van, hogy a beteg lelete és a legújabb orvosi szakirodalom alapján tanácsokat adjanak pácienseinknek a kezelési lehetőségekről és a betegség későbbi alakulásáról.”

Dr. Janice F. Wiesman Adjunct Assistant Professor of Neurology Boston University School of Medicine Boston, USA

Miért a Teladoc?

Az oldal tetejére

A válasz egyszerű: az orvosi másodvélemények terén világvezetők vagyunk. Majdnem 15 éve segítjük pácienseinket a döntéshozatalban. Első számú prioritásunk a megbízhatóság és a minőség. A világ több mint 120 országából kértek már tőlünk segítséget. Több mint 300 esetfelelős orvosunk 20 különböző nyelven segíti a pácienseinket

Miben különbözünk?

Orvosainkra mindig számíthat

Esete első napjától az utolsóig élvezheti esetfelelős orvosa támogatását, aki lépésről-lépésre, minden felmerülő kérdést tisztázva végigkíséri a folyamat során.

Teljes körű támogatás

Minden részletre odafigyelünk. Orvosaival is együttműködve összegyűjtjük minden releváns orvosi leletét, lehetővé téve, hogy Ön csak arra koncentráljon, ami igazán számít.

Megtaláljuk az esetének megfelelő nemzetközi szakértőt

Minden páciens problémája egyedi. Pontos diagnózisától és állapotától függően keressük meg orvosaink között a legsikeresebbet, legtapasztaltabbat, és az Ön esetében legkompetensebbet – az egész világon.

A legfontosabb információkat szolgáltatjuk ügyfeleinknek

Szakértőink az esetek 21 százalékában módosítják, illetve kiegészítik a pácienseink kezelési tervét, további 7 százalékukban pedig az eredeti diagnózist is gyökeresen megváltoztatják. A világ vezető orvosainak szakvéleménye garantálja a nyugodt döntést, ami a gyógyuláshoz szükséges.

Nem csak egy másodvélemény

Abban támogatjuk, ami a legfontosabb. Segítünk megérteni az állapotát, és meghozni a megfelelő döntést a legnehezebb helyzetekben.

A folyamat során a kapcsolattartó orvosaink rendelkezésére állnak, folyamatos párbeszédet folytatva Önnel az esetéről és egészségi állapotáról. Magasan képzett orvosként mind az idővel, mind pedig a szakértelemmel rendelkeznek, hogy támogatóként és tanácsadóként álljanak Ön mellett.

Az elkészült orvosi szakvélemény tartalmazza összefoglalt kórtörténetét, szakértőink írásbeli ajánlásait és szakmai önéletrajzait, továbbá a kérdéseire adott válaszaikat.