KORLÁTLAN SZAKÉRTŐI BÁZIS

Orvosainkat a világ minden részéről válogatjuk, és mivel a kórházi hálózatok helyett személyesen velük állunk kapcsolatban, mindig megtaláljuk az Ön esetéhez leginkább illő szakembert.

HOGYAN VÁLASZTJUK KI SZAKÉRTŐINKET?

A döntés rendkívül fontos, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá: minden egyes esetben egy több orvosból álló klinikai bizottság dönti el, szakértőink közül ki a legkompetensebb az Ön problémájában.

 

Az Ön orvosait kivétel nélkül a betegségének világszerte elismert szaktekintélyei közül válogatjuk. Noha rengeteg szakképzett specialista létezik, mi arra összpontosítunk, hogy megtaláljuk az élvonalban dolgozókat – azokat, akik lépést tartanak a legújabb kutatásokkal és klinikai tapasztalatokkal. Szakértőink gyakran töltenek be vezető pozíciót tudományos intézetekben, jelentős orvosi központokban, tudományos társaságokban és szakmai folyóiratok élén.

 

A legfontosabb azonban betegség-specifikus szakértelmük és a sikeres kezelések terén felmutatott eredményeik, ezek alapján hozzuk meg ugyanis a végső döntést.

Néhány szakértőnk


“12 éve vagyok a Teladoc szakértője. A második vélemény egyedülálló lehetőséget kínál onkológiai betegségben szenvedő pácienseim számára, akiket joggal aggaszt a diagnózisuk, illetve a kezelés, amit kapnak.”


Dr. Franco M. Muggia
Professor of Medicine (Oncology), Breast Cancer Program, Gynecologic Cancer, Division of Hematology/Medical Oncology, Perlmutter Cancer Institute at Langone Medical Center and NYU School of Medicine New York, NY, USA

“Ha aggályai vannak a diagnózis, a prognózis, illetve a rendelkezésre álló kezelési lehetőségek miatt, akkor itt az idő, hogy segítséget kérjen. A második orvosi vélemény fékeket és ellensúlyokat biztosít az orvosi döntésekben, amik a gyógyulását befolyásolják.”


Dr. Theodore I. Steinman
Clinical Professor of Medicine, Harvard Medical School;
Senior Physician, Beth Israel Deaconess Medical Center and Brigham & Women’s Hospital
Boston, MA

“A neurológia területe állandó változásban van. A Teladoc olyan szakemberek tudásához biztosít hozzáférést, akiknek elegendő idejük van, hogy a beteg lelete és a legújabb orvosi szakirodalom alapján tanácsokat adjanak pácienseinknek a kezelési lehetőségekről és a betegség későbbi alakulásáról.”


Dr. Janice F. Wiesman
Adjunct Assistant Professor of Neurology Boston University School of Medicine Boston, USA