Case manager (Esetfelelős) orvosinak

A Második Orvosi Véleményt igénybe vevő ügyfeleink részére esetfelelős orvost jelölünk ki, aki maga is több éves klinikai tapasztalattal rendelkezik, így értékes segítséget képes nyújtani pácienseinknek a véleményezés teljes időtartama alatt

 

A hozzáértés és a gördülékeny kommunikáció garantált. Esetmenedzsereinek több mint 20 nyelven beszélnek, és széles körű ismerettel rendelkeznek mind az orvostudomány, mind pedig az egészségügyi rendszerek terén, orvosként pedig mindannyian különböző szakterületeken praktizálnak is.

 

Az esetfelelős az Ön személyes tanácsadója: segít megérteni, mi történik a kezelés alatt, és nyomon követi az esetét. Amellett, hogy támogatást nyújt, a személyi ügyintéző kapocsként szolgál Ön és szakembereink között. A folyamat során lépésről-lépésre kíséri Önt, gondoskodva róla, hogy hasznos és érthető tájékoztatást kapjon esetéről.

“Mivel elég időt szánok a betegeimre, hamar megértik, hogy komolyan veszem őket, és elfogulatlanul foglalkozom az esetükkel, így megbíznak bennem. Sok beteg nincs tisztában az állapotával, és nem érti, mi miért történik. Számukra felbecsülhetetlen érték a tőlük kapott figyelem és támogatás .”

 

Dr. Barbara Walsh, FAAP
P

pediatrics, Pediatric Emergency Medicine
Boston Children’s Hospital 
University of Massachusetts Medical School